ITALIAANSE TROUBADOUR

PIETRO DELPONTE

Italiaanse Troubadour.  ITALIAANSE TROUBADOUR   Italiaanse Troubadour

Italiaanse Troubadour

 

Peter Dupont wordt: PIETRO DELPONTE – de Italiaanse Troubadour!

 

LUISTER MAAR EENS :Italiaanse Troubadour

Volare

Via con Me

Se Bastasse (Eros Ramazzotti)

(Met speciaal stem-effect: wasknijper op neus….)

 

Uitstekend geschikt voor Italiaanse thema-avonden, maar ook gewoon op een gezellig feest als aanvulling op het bestaande repertoire. Dit kan mobiel tussen de gasten of op een vaste plek. Akoestisch of versterkt. Pietro woonde in zijn jeugd ook ècht in Livorno (Italië). Hij heeft daar bij de nonnen (Suor Mirella) op school gezeten (Santa Catherina da Seina) en spreekt dus vloeiend Italiaans. Zijn repertoire is zeer uitgebreid  met alle bekende Italiaanse liedjes. Als je het helemaal leuk wilt maken kun je Pietro Delponte inhuren samen met Marina Procacci. Zij is helemaal niet Italiaans is maar doet hardnekkig en met heel veel humor haar best om te doen alsof ze dat wel is!

PETRO E MARINA – Uniek Italiaans Entertainment

Pietro e Marina is een humoristisch en bijzonder duo. Zij maken een unieke combinatie van MUZIEK, THEATER en HANDLEZEN vermengd met een hele hoop flauwekul. Dat is de gouden formule om direct contact te maken met de gasten. Zo wordt een feest een hele speciale avond. Marina heeft van haar grootmoeder de kunst van het handlezen geleerd. In het begin staat iedereen daar nogal sceptisch tegenover. Maar aan het eind van de avond staat men voor haar in de rij! Muzikaal kan de act zowel akoestisch mobiel als ook versterkt met een zeer hoog dansbaarheidsgehalte!

Pietro en Marina komen op een feest en zetten direct de boel op stelten. Ze nemen elkaar op de hak en het publiek in de maling. Spreken altijd met een zwaar Italiaans accent. Het is een spel. Het is pure showbusiness, maar zo goed gespeeld dat je er toch intrapt! Zeer geschikt voor buitenoptredens op braderieën, jaarmarkten, festivals. Maar ook op elk bedrijfs- of familiefeest waar humor en uitbundigheid nodig zijn om de boel aan te jagen.

DANSEN!

Mocht het feest wat groter zijn er wil men dansen, dan is het tijd voor: TRIO RISTRETTO. Swingend Italiaans Entertainment formatie met een unieke uitstraling!  En uiteraard ook samen met Marina Procacci!Italiaanse Troubadour